Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Workshop BBQ: chefs klaar voor de zomer

De zomer staat voor de deur. Naast veel zon en vakantie is dat ook een periode waarin veel mensen de barbecue gaan gebruiken. Ook bij Hutten wordt deze de komende maanden van stal gehaald. Om ervoor te zorgen dat onze koks goed voorbereid zijn op hopelijk een mooie zomer, kwam niemand minder dan Harm-Jan de BBQ man (bekend van televisie) hen voorzien van de nodige adviezen.

Iedere maand wordt er vanuit de keukenarchitectuur een workshop georganiseerd. Deze maand stond de barbecue centraal met het oog op de naderende zomer. Onder de bezielende leiding van Harm-Jan BBQ man nam hij de aanwezigen mee op een expeditie langs de verschillende soorten barbecues. De barbecue specialist gaf onder meer uitleg over hoe je het beste vlees en vis kan bereiden en welke barbecue methode daar het meest geschikt voor is.

Aan de slag met de BBQ

Na de nodige uitleg was het tijd om met de tips van Harm-Jan aan de slag te gaan. De koks mochten kiezen met welke barbecue zij aan de slag wilden. Zo konden zij de theorie in de praktijk brengen op onder meer gasbarbecues, een Oklahoma en een Green Egg. Aan het enthousiasme van de koks was te zien dat zij enorm veel leerden van deze workshop.

En de opgedane kennis gaan zij natuurlijk ook met de gasten delen. Hutten verzorgt ieder jaar vele barbecues voor haar gasten. De komende maanden kan er op verschillende plaatsen dan ook weer worden genoten van het nodige lekkers dat zal worden bereid op een barbecue. Zo is het mogelijk om een BouwvakBorrel door Hutten te laten organiseren.

Laat je informeren over wat er mogelijk is voor een BouwvakBorrel!