Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Zuinig op de wereld met Ricoh

Deze maand staat het thema 'Zuinig op onze wereld' centraal bij Hutten. We ondersteunen onze bedrijfscateringlocaties met allerlei middelen om hier aandacht aan te besteden. En we vinden het super als locaties lekker uitpakken! Bijvoorbeeld bij Ricoh in Den Bosch. Daar organiseerden ze een hele week rondom dit thema. Met een Meatless Monday, een speciaal menu met elke dag een held van De Guijt centraal en de 'Kom morgen op de fiets actie'. Chef Joris Dikmans stelde het menu samen. Op Meatless Monday serveerde hij de huisgemaakte ragout van de champignons van Peter van den Berg en de overige dagen stonden de omeletjes van Rondeel-eieren van Els van de Ven, de spinaziesoep van de spinazie van Noralie van den Einden en de runderbouillon gemaakt met het vlees van de runderen van Henk Broeders op de kaart.

En Ricoh deed mee aan de 'Kom morgen op de fiets' actie. Die actie hebben we bedacht om medewerkers van onze opdrachtgevers te stimuleren om met de fiets naar het werk te gaan. Meer dan 40 van onze bedrijfscateringlocaties deden hieraan mee. Alle medewerkers die op de fiets kwamen, kregen een label met een appel van De Guijt als beloning. Op het fietslabel konden ze hun adresgegevens invullen en dit label inleveren bij hun locatieverantwoordelijke. Daarmee maakten ze kans op een tas vol De Guijt-producten: appelsap, perensap, honing, dadels, broccoli, komkommer, appels en een doosjes Rondeel-eieren. Aan het eind van de week verraste Joost Blom bij Ricoh twee medewerkers met zo'n lekker pakket.

Vitaminebommetjes
Het is bijna november en het volgende thema staat alweer voor de deur: Vitaminebommetjes. Iedereen kan in deze tijd van het jaar wel een gezond opkikkertje gebruiken en dus zetten wij een maand lang de seizoensgroenten en -fruit van onze helden van De Guijt in de spotlight. In een volgend blog meer over dit thema. Wat doe jij deze herfst om je gezond en energiek te blijven voelen?