Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Bijzonder jubileum: veertig jaar TBP electronics

TBP electronics vierde afgelopen weekend haar 40-jarig bestaan. Hutten was erbij om het jubileum culinair te verzorgen. Een bijzondere gelegenheid en een bijzondere relatie voor Hutten, want we mogen TBP electronics al lange tijd tot een trouwe opdrachtgever rekenen.

Met hoge kwaliteit electronics manufacturing services weet TBP electronics al veertig jaar opdrachtgevers in binnen- en buitenland aan zich te binden. In 1976 richtte CEO Ton Plooy de onderneming op, nu gevestigd in Dirksland (productielocatie) en Eersel (test engineering). Qua missie en visie sluit het bedrijf heel erg aan bij Hutten. Het is een familiebedrijf dat veel investeert in haar medewerkers en grote maatschappelijke betrokkenheid toont. In dit bedrijf gaat het echt om het samen doen. Dit benadrukt ook oprichter Ton Plooy: 'Ik ben weliswaar alleen gestart, maar anderen zijn mij sindsdien komen helpen. We doen het met elkaar!' En dus zetten ook zijn broer, zussen, dochters, neven en nichten zich in voor de onderneming. De familiaire cultuur is ook zichtbaar onder de andere medewerkers: familieleden, maar ook koppels zijn werkzaam bij TBP en zelfs een heel gezin. Achttien collega's zijn al 25 jaar of langer in dienst. Het hechte team bestaat in totaal uit circa 130 medewerkers.

Samen organiseren
In de aanloop naar het jubileum kwam die saamhorigheid ook tot uiting. Wij zijn trots dat de familie en medewerkers vanaf het begin betrokken zijn geweest bij de samenstelling van het programma en de invulling voor dit jubileumfeest. De bedrijfscultuur van TBP is informeel en het doel van de avond was dan ook verbinding creëren tussen de medewerkers en de klanten van TBP om samen het succes van de afgelopen veertig jaar te delen. Om dit te versterken hebben we gekozen voor een culinaire invulling met kleine gerechtjes die uitgeserveerd zijn, zodat de gasten de mogelijkheid hadden om met elkaar in contact te komen. De Gin Tonic-bar, Bruschetta-kar en onze Chefs table hebben gezorgd voor leuke interacties tussen de gasten en leverden de nodige gespreksstof op.

Al met al was het een prachtig feest bij een mooi bedrijf! We kijken samen terug op een warm en geslaagd jubileum. Heb jij binnenkort een bijzondere gelegenheid te vieren? Ik kom graag langs om te horen wat Hutten voor je kan betekenen. Voor meer informatie kun je ook vast een kijkje nemen op onze website.