Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten Business Catering groeit in krimpende markt

Bedrijfscateraars hebben het de laatste jaren niet makkelijk. Dat blijkt uit recent onderzoek van het Food Service Instituut Nederland (FSIN). De totale omzet liep van 2008 tot 2015 terug met 270 miljoen euro. Vorig jaar werd er gelukkig weer een voorzichtig plusje geboekt. Ook blijkt uit het onderzoek dat de economische crisis Hutten Business Catering niet heeft geraakt. Hutten Business Catering verzorgt momenteel de totale catering en gastvrijheidsdienstverlening in 150 bedrijfsrestaurants in Nederland.

In het verslag van FSIN staat onder meer dat 'Hutten dwars tegen de marktontwikkeling in sterk is gegroeid'. In een lastige periode uitbreiden. Daar zijn we best wel trots op! Maar zoals altijd is ons vizier op de toekomst gericht. Wij willen toevoegen aan een beter, gezonder, leuker en duurzamer leven door oprecht van betekenis te zijn voor onze eigen mensen en de huidige en toekomstige gasten en medewerkers van onze opdrachtgevers.

FSIN concludeert verder dat 'Hutten respect oogst en gepassioneerd onderneemt'. Is dat onze sleutel tot succes? Onze eigenzinnige manier van ondernemen? Het zou kunnen, maar we doen het niet anders om het 'anders doen'. We zijn een tikkeltje rebels en tegendraads, zijn vernieuwend en durven houding te nemen. Dit komt echter vanuit onze 'ziel', zou je kunnen zeggen. We werken vanuit een bedoeling. Een bedoeling om van betekenis te zijn voor elkaar en voor de samenleving. Met onze producten en diensten willen we toevoegen. Niet alleen door te doen wat er van ons gevraagd wordt, maar door te doen wat in onze ogen een bijdrage levert aan de 'well-being' van onze wereld en ons bestaan.

En dat doen we dus dagelijks door oprechte gastvrijheid en het aanbieden van gezond eten en drinken van ons huislabel De Guijt. Dat is altijd vers, volgens receptuur ambachtelijk bereid en duurzaam. En we doen het altijd met aandacht voor onze samenwerkers. Want op elke bedrijfscateringlocatie doen we het samen! Hutten wil de verwachtingen van haar gasten overtreffen en het zijn onze samenwerkers die daar elke dag voor gaan. Zij geven elke dag net dat beetje meer om mensen een uniek moment of waardevolle belevenis te bezorgen.

Lees hier meer over het onderzoek van FSIN.

Wil jij weten wat Hutten Business Catering voor jou kan betekenen? Hier kun je alle mogelijkheden bekijken!