Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
HUTTEN Eetsalon Roots advertentie Floriade amp Hutten 1200x628 px1 hashd57e12edc4ce604c

Hutten horecapartner bij Floriade Expo 2022

Op 14 april 2022 is het zover en openen de poorten van Floriade Expo 2022. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat  bezoekers proeven, ruiken, voelen en genieten van  innovatieve ideeën en oplossingen. Hutten is deze editie een van de F&B partners en neemt bezoekers met het  horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Het thema van deze editie is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Hutten is door Floriade benaderd als een van de horecapartners. Tijdens deze halfjaar durende Expo gaat Hutten er restaurant ROOTS, een horeca-uitgifte en alle (VIP) events verzorgen. Collin Schoonens, directeur Horeca, Meetings & Events bij Hutten is trots op deze unieke samenwerking: “We zien het als een uitdaging om met een passend concept zowel de professionele bezoekers als de leisure gast van gezond en lekker eten te voorzien. Daarnaast sluit onze missie richting een klimaatneutrale organisatie heel goed aan bij de duurzame en innovatieve ambities van Floriade.” 

Concept ROOTS gaat terug naar de oorsprong
Voor de invulling van het concept werkt Hutten samen met creative label Today and Tomorrow (TNT). Collin Schoonens: “Het resultaat is een concept dat verleden, heden en de toekomst met elkaar verbindt. ROOTS gaat terug naar de kern, de herkomst, en legt een link naar de toekomst, naar 2050. Dat is het moment waarbij wij anders met onze planeet moeten omgaan. Zo zal het gebruik van dierlijke eiwitten verminderd moeten worden. Wij werken in het restaurant daarom met gerechten met plantaardige eiwitten en gebruiken geen dierlijke eiwitten. Op een laagdrempelige manier maken we onze gasten bewuster en laten we hen vooral proeven hoe leuk en lekker meer plantaardig eten is.” 

Werving gestart!
Op dit moment zijn we volop aan de slag om mensen te werven voor ons gastvrije en culinaire team. Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling en vindt maar eens in de tien jaar in Nederland plaats. Floriade is daarmee een uniek internationaal event om werk- of stage-ervaring op te doen. We zoeken in totaal bijna 150 mensen! Iets voor jou? Neem dan een kijkje bij de vacatures om te zien welke collega’s we nog zoeken om ons team compleet te maken.

We kijken uit naar 14 april om onze gasten uit binnen- en buitenland te inspireren met het lekkerste eten en drinken. Kom jij ook proeven bij ROOTS?