Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Proef de lekkerste maaltijdsalade van Nederland tijdens Facility for Future!

Nog zes dagen en dan staat Hutten op het nieuwe vakevent Facility for Future! Wij zijn een van de founders van het facility evenement, die zich in al zijn facetten richt op gastvrijheid richting mens, opdrachtgever en medewerker. Facility for Future vindt van 18 tot en met 20 januari plaats in de Brabanthallen en Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

De organisatie ligt in handen van Facility Management Nederland (FMN) en organisatiebureau 2XPO. Hutten is een van de standhouders en de bezoeker wordt onder meer geïnspireerd door een aantal sprekers vanuit de organisatie. Hutten weet als toonaangevende culinaire - en gastvrijheidsdienstverlener als geen ander te verrassen en de verwachtingen te overtreffen met onderscheidende foodconcepten en op maat gemaakte gastvrijheid. Facility for Future is bij uitstek hét event in Nederland waar alle trends en de laatste innovaties binnen de facilitaire dienstverlening aan bod komen.

Proef de lekkerste maaltijdsalade van Nederland!
Wil je de de lekkerste maaltijdsalade van Nederland proeven? Onze kok Henri van den Einden overtuigde de jury tijdens de Horecava deze week met zijn creatie 'Geit in de wei' in de categorie 'Lekkerste Maaltijdsalade'. De moeite waard! Ontmoet vakgenoten, laat je inspireren, maak kennis met onze visie op gastvrijheid én geniet van de overheerlijke maaltijdsalade op Facility for Future.

Wil je weten wat Hutten Reception & Hospitality voor jou kan betekenen? Kijk hier meer voor informatie!