Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Vanderlande opent vernieuwd bedrijfsrestaurant

Het vernieuwde bedrijfsrestaurant op de campus van Vanderlande in Veghel heeft een maximale capaciteit van maar liefst 1.000 lunchgasten per dag. Dat is ruim anderhalf keer zo groot als het oude restaurant. Het restaurant opende vorige week haar deuren en dat was ook voor Hutten een bijzonder moment. Niet alleen is Vanderlande het allereerste bedrijfsrestaurant waar we twintig jaar geleden aan de slag gingen, anno 2016 is het restaurant een van de eerste waar onze nieuwe signing is te zien. Nieuwe displays, posters en folders. Wat is daar zo bijzonder aan hoor ik je denken…

Met onze signing vertellen we meer dan de prijs. Samen met onze opdrachtgevers kijken we voortdurend hoe we kunnen toevoegen en nog beter kunnen informeren en inspireren. Dan gaat het om het stimuleren van vitaal gedrag. We vinden het belangrijk dat we onze opdrachtgevers hierbij kunnen ondersteunen. We voelen ons echt verantwoordelijk voor wat wij aanbieden en willen daar transparant over zijn. En dus willen we mensen helpen een gezonde keuze te maken in het bedrijfsrestaurant. Dat begint al bij de producten die we aanbieden, zoals de producten van ons eigen duurzame label De Guijt. En met onze signing vertellen we het verhaal van die producten en onze boeren, onze helden van De Guijt. Over waar ze vandaan komen bijvoorbeeld en welke weg onze producten hebben afgelegd van grond tot mond.

Communicatie
Het stimuleren van vitaal gedrag uit zich niet alleen in de signing. Zo hebben we de indeling in de koelingen zo gemaakt dat de meer ongezonde producten niet op ooghoogte staan. Met nudging en presentatie proberen we dus ook te bereiken dat de lunchgast een gezondere keus maakt. Ook willen we met onze communicatie het gedrag van gasten beïnvloeden. Dit doen we door bepaalde 'trucjes' in de middelen te verwerken die met het brein van onze gasten spelen. Alles voor gezonder gedrag!

Het was de eerste dag al lekker druk en in de eerste week hebben we al duizenden lunchgasten verwelkomd. Benieuwd naar de komende weken!

Wil jij weten wat Hutten Business Catering voor jou kan betekenen? Kijk hier voor meer informatie of neem rechtstreeks contact op met mijn collega Hanneke Kezer: hanneke.kezer@hutten.eu.